BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým III

Národní tým III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199609.968 in reply to 199609.967
Date: 9/30/2013 11:56:44 AM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Dnes zahajujeme první fázi ME. Naším soupeřem bude tým Nizozemska, který rozhodně není nejslabším celkem skupiny, takže poměrně ošidný start (vzhledem k náladě). Rovněž forma na naší straně není ideální (první týden, zranění Hnízdila, plus přestupy některých hráčů, navíc se stále nevyjádřil majitel Holušy, takže ten dnes taktéž nehraje). Takže celkově je sestava dost kombinované, především v tom ohledu, že hraje pouze jedno klasické SF.

Taktika:
Hrát ke koši, osobka a kolotoč

Sestava:
PG/SG: Candra, Indra, Jirák, Böhm, Hurda, Kocourek
SF: Dvořák
PF/C: Urbánek, Teč, Liska, Rázl, Sklenář.

Takže nastupují hráči, kteří již hráli v minulých sezonách, a ještě k předchozímu, výtku o malé aktivitě přijimá (tuto sezonu budu sledovat a především zapisovat formu reprezentantů, z čehož by mělo vyplynout, jak se majitel stará o hráče (samozřejmě musím zohlednit zranění, jako například nyní u Hnízdila, ikdyž toho by to mělo postihnout minimálně a pád formy po přestupy). Ale k tomu přestupu Zity, považuji za dostatečné, že jsem dojednal kupce (plus i kupce na hráče flumpinky, aby mohla přejít na trénink STA/FT).

This Post:
00
199609.969 in reply to 199609.968
Date: 9/30/2013 12:08:51 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Nemínil jsem se do té diskuze zapojovat, ale tvoje dostatečné zjevně dostatečné nebylo. Kdyby to bylo dostatečné, je Zita pořád v Česku nebo minimálně pod kontrolou. Když se mi něco nepovedlo v době mého působení, rozhodně jsem si vždycky kladl otázku, co jsem mohl udělat více, aby to dopadlo lépe. Ale takhle to zní, jako udělal jsem maximum a smůla. Pak se nedivím, že někteří dlouhodobě spolupracující manažeři zvažují, jestli to má dále smysl.

From: necom

This Post:
00
199609.970 in reply to 199609.969
Date: 9/30/2013 1:05:41 PM
Overall Posts Rated:
1414
nemá... to že se někdo chová jako malé dítě, nemůžete házet na vrub manažera NT

This Post:
11
199609.971 in reply to 199609.966
Date: 9/30/2013 3:14:15 PM
Overall Posts Rated:
913913
Tak to není absolutně pravda, od začátku jsem říkal, že ho budu dávat na trh tak, abych ho prodal. Dal jsem velkou cenu a dál ho trénoval v prospěch NT. Na tvuj dotaz jsem jen řekl, že ho možná dotrénuju do 150 a že s nikým domluvený nejsem...ani mi nikdo neřekl, že bych já měl něco organizovat. Proč bych to měl dělat, od toho je tady NT tým. To, že se jednou flumpinka ozvala, že by měla zájem, ale neřekla nic víc (kolik má našetřeno, jaký čas by se jí hodil atd.), tak s tím já dělat nic nemůžu. Ty ses za celou dobu ozval, až po mém zduraznení na foru. Dával jsem ho na trh vždy ve večerních hodinách. To se nikdy předtím nemohlo stát. Tvá aktivita je naprosto nulová! A to jsem se tě chtěl ptát, koho mám trénovat ted, ale s takovou to nemá cenu.

Jeste dostanete body za to, ze jak idiot trenuju x sezon hrace pro NT na mimopostovych pozicich, vytvorim jednoho z nej hracu BB a jeste ja bych mel delat vse pro to, aby se prodal do CR. To se fakt na to muzu vykaslat. Nikdo jiny ani neprojevil maly zajem.

Last edited by LA-Macros at 9/30/2013 3:20:20 PM

From: LA-Macros

This Post:
00
199609.972 in reply to 199609.970
Date: 9/30/2013 3:16:07 PM
Overall Posts Rated:
913913
Toto bylo na mě? Muzes mi k tomu neco rict!!!

Last edited by LA-Macros at 9/30/2013 3:18:35 PM

This Post:
11
199609.973 in reply to 199609.967
Date: 9/30/2013 3:18:03 PM
Overall Posts Rated:
913913
Muzes mi rict, kdy ses naposledy ozvala? Jeho prodej byl jednou za 3-4 dny, nikdo mi nikdy nenapsal, ted ho na trh nedavej, nebudu ho moci kryt. Od tveho jedineho mailu jsem pochopil, ze ho kryjes a mas to s honzou domluvene. Proc bych se mel zajimat o vic...ja jsem jen tvrde Zitu trenoval!

This Post:
00
199609.974 in reply to 199609.968
Date: 9/30/2013 3:27:27 PM
Overall Posts Rated:
913913
Jo, a o tom dojednání kupce, jak můžeš tak otevřeně lhát. Jediné, co ses me zeptal, jestli se ozvala flumpinka (mimochodem psala jednou a to 29.8.)...to je všechno, nic víc, nic mín. Vubec jsi nepsal, ze je to domluvene a ona taky ne - tady te cituju - jedina zprava za 14 dní a to Zita byl na trhu neustale:

" A domlouval jsi se již nějak s flumpinkou (tedy jestli ti psala) ohledně Zity?"

Má odpověd:

" S flumpinkou neco probehlo, ale jestli si ho ted hlida, nebo ne, to fakt netusim. Mam chut dotahnout Zitu na 150, takze s cenou niz nepujdu, dokud je mit nebude, nebo se mi nebude vubec hodit"

Muzes mi rict, kde neco rikam, ze si ho chci nechat!!! Nelzi a uznej svou chybu!!

Last edited by LA-Macros at 9/30/2013 3:28:40 PM

This Post:
00
199609.975 in reply to 199609.974
Date: 9/30/2013 4:28:38 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Tahle zpráva byla ujištění, jestli Flumpinka psala, protože tu nebývá tak často. Ohledně domlouvání přestupy považuji za dostatečné, když mi majitel napíše, že bude chtít prodat, tak když najdu zájemce, tak už nechám zájemce aby si domluvil cenu a čas, to přece nemusí chodit už přes repre trenéra.

This Post:
00
199609.976 in reply to 199609.973
Date: 10/1/2013 2:23:25 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
To jsi možná chápavější, než jsem si myslela :-)
Můj mail nebyl jeden, ale dobře, vezmu ten poslední z 29.8., v předešlých jsem avizovala zájem Zitu koupit
jak to vidíš s načasováním Zitova přestupu? Pokud už je to teda definitivní, že ho budeš prodávat.
Za kolik ho budeš dávat na trh?
Co letos trénoval a jak skákal? Jde mi o to, jak moc mu ještě poleze plat, vidím, že ho BB vidí jako PG :-)

Na ten si bleskurychle 4.9. odpověděl:
no asi brzy...nejspis po konci sezony. I kdyz by to mozna bylo lepsi trochu odlozit a prodavat pred PO B3;)....kazdopadne na nem chci vydelat co nejvice...urcite pres 3M, ale nevim, jestli je to ted realne.
Po téhle zprávě bych teda očekávala, že se ozveš ty, jakmile ho budeš chtít prodat. Co jsem jako měla psát já? Tak co, už ho budeš prodávat?

K čemu by bylo, když už je na trhu, že bych ti napsala, ať ho tam nedáváš? Nevšimla jsem si, že by existovala funkčnost na stažení hráče z trhu.
Proč by ses měl zajímat? Jak už jsem psala prvně, věděl si, že zájem mám, kdyby si čas přizpůsobil, mohl si za něj dostat více než 4,5M. A z tvé zprávy je přece jasně vidět, že to bylo to hlavní, o co ti šlo, vydělat na něm co nejvíce, kde skončí, bylo evidentně druhořadé.

This Post:
00
199609.977 in reply to 199609.975
Date: 10/1/2013 2:34:45 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Tvá nekompetentnost je do nebe volající. Jasně, že nemusíš domlouvat čas a cenu, ale co kdyby ses třeba ujistil u kupce, když vidíš, že hráč je na trhu, jestli je tam opravdu umístěný po dohodě a kupec je připravený na daný čas? Zvlášť když sám víš, že tu chodím už nějakou dobu spíše nepravidelně. Aby si případně mohl ještě něco podniknout, kdyby si zjistil, že ne. A úplně nejlepší by bylo vědět, že jsou oba domluvení, ještě s předstihem, než ho na trh umístí. A s ohledem na pravidlo pádu formy po přestupu, by sis měl trochu i hlídat, jak se přestup načasuje.
Každopádně za sebe dávám vědět, že doufám, že vyjde prodej Ouřady Vrťovi, i když si trochu myslím, že se to nějaký čas potáhne, než najdeme vhodný termín vyhovující mně i jemu, abych ho na trh nedávala stylem macros.
Co se Teče týče, toho budu na trh dávat stylem macros. Kdyby se přece jen objevil nějaký solidní zájemce, můžu ho na trh dát v dohodnutém čase za dohodnutou cenu.
A jak využiju svůj tým poté, to se ještě uvidí, spíše bez dohody k sobě vezmu na trénink někoho mladšího platově odpovídajícího třetí lize. Pokud teda ještě najdu motivaci pokračovat.

Last edited by flumpinka at 10/1/2013 2:38:53 AM

This Post:
00
199609.978 in reply to 199609.968
Date: 10/1/2013 2:37:58 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Znamená to, že si někde do suplíčku budeš zaznamenávat formu reprezentantů? Nebo jak tu zvýšenou aktivitu poznáme my? Nějakého zhodnocení zápasu s Nizozemím se dočkáme zase příští pondělí, když už bude týden po zápase? Mimochodem na stejné úsilí ne moc přesvědčivá výhra.

Advertisement