To jsi možná chápavější, než jsem si myslela :-)
Můj mail nebyl jeden, ale dobře, vezmu ten poslední z 29.8., v předešlých jsem avizovala zájem Zitu koupit
jak to vidíš s načasováním Zitova přestupu? Pokud už je to teda definitivní, že ho budeš prodávat.
Za kolik ho budeš dávat na trh?
Co letos trénoval a jak skákal? Jde mi o to, jak moc mu ještě poleze plat, vidím, že ho BB vidí jako PG :-)
Na ten si bleskurychle 4.9. odpověděl:
no asi brzy...nejspis po konci sezony. I kdyz by to mozna bylo lepsi trochu odlozit a prodavat pred PO B3;)....kazdopadne na nem chci vydelat co nejvice...urcite pres 3M, ale nevim, jestli je to ted realne.
Po téhle zprávě bych teda očekávala, že se ozveš ty, jakmile ho budeš chtít prodat. Co jsem jako měla psát já? Tak co, už ho budeš prodávat?
K čemu by bylo, když už je na trhu, že bych ti napsala, ať ho tam nedáváš? Nevšimla jsem si, že by existovala funkčnost na stažení hráče z trhu.
Proč by ses měl zajímat? Jak už jsem psala prvně, věděl si, že zájem mám, kdyby si čas přizpůsobil, mohl si za něj dostat více než 4,5M. A z tvé zprávy je přece jasně vidět, že to bylo to hlavní, o co ti šlo, vydělat na něm co nejvíce, kde skončí, bylo evidentně druhořadé.