Na 5 kolejek przed końcem cel został osiągnięty, w końcu utrzymałem się w 2 lidze:). Przed sezonem 3 miejsce brałbym w ciemno, a teraz marzy mi się drugie:), żeby mieć atut własnej hali w meczu półfinałowym w Play-offach.
Totalnym jednak zaskoczeniem dla mnie jest fakt, że mój PG - Piotr Buchowicz jest na 1 miejscu w lidze pod względem średniej oceny na mecz. Problem polega jednak na tym, że ranking nijak się ma do rzuconych punktów, bo w 9 rundzie pucharu mimo formy na sprawny nie oddał ani jednego celnego rzutu za trzy na 8 oddanych prób. Akurat rzut za 3 nie jest może jego najmocniejszą stroną, aczkolwiek od gwiazdy ligi wymaga się, żeby takie mecze rozstrzygał na stronę swojego zespołu.
A co do dzisiejszych meczów, to trzymam kciuki za De Cato, szkoda by było gdyby taki solidny zespół opuścił ligę bez chociażby walki w barażach. Dzisiaj czeka mnie ciężki bój z Legionem z Warszawy, ale mam nadzieję że chłopaki jakoś sobie poradzą:)
Dla mnie najważniejszy jednak będzie pojedynek w ostatnim ligowym meczu z M@TOD TEAM, bo z nimi czuję, że się spotkam w play-offach.
Last edited by kuczynski at 10/1/2011 5:33:16 AM