τραβηγμένη πεντάδα και πάγκος τίποτε
o αναπληρωματικός ψηλός μου μια χαρά έπαιξε χτες. όχι στο επίπεδο του ζαμπιερι αλλά με τους καλούς ψηλούς που έχεις ήταν αρκετα καλός σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Όσο για την περιφέρεια μου τραυματίστηκε ο Καλύτερος περ. παίκτης μου αλλιώς μια χαρά βγαίνει το ροτεισιον, άλλωστε γι αυτό άφησα από τον πρωτο γύρο το κύπελλο, μέχρι τωρα δεν έχω πονέσει οικονομικά, φουλ είναι το γήπεδο.
Τα του αγώνα. ήταν ένας αγώνας που θα καθόριζε την 1η θέση των κόκκινων στον 1ο γύρο και θα έδινε πλεονέκτημα μέχρι το τέλος. Θεώρησα ότι θα είχα πρόβλημα στα ριμπαουντ οπότε επέλεξα την 2-3. Τελικά όπως φάνηκε μια χαρά θα είμουν στα ριμπαουντ άμα παίζαμε και οι 2 μαν2μαν. όσο για τη ροη επίθεσης χρησιμοποίησα τον αγώνα σου με τον οτινανε για σκαουτινγκ. Είδα ότι με την 2-3 που σε έπαιξε είχεις 27 ασσιστ και 15 λάθη, ήξερα πως θα είχα καλήτερη άμυνα από τον ότινανε, είχα ελάχιστα καλύτερη στο τέλος αφού σε έκανα να έχεις -4 ασσιστ. Αντίθετα η δικιά σου 2-3 μου έδωσε 28 ασσιστ και 8 λάθοι κατι φυσιολογικό για λοου ποστ αν σκεφτείς ότι δεν είχα και αλλαγές στου περ, δώξα το θεό έχουν αντοχή. Επέλεξες ένα βαρύ λοου ποστ (εσωτ 3αρι), αυτό σου βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά με το λοου ποστ εγκλωβίστηκαν οι ψηλοί σου όπως είπε και ο ιντολ στο τσατ, όλοι σκόραραν πιο κάτω από το μέσο όρο τους.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που έβαλε τον μεγκαρντ με κατασταση 7 για άσσο και κρατησες τον χαοκιαν αλλαγή. Ναι ο ένας είναι παίκτης για ουδέτερα συστήματα και ο άλλος για λοου ποστ, αλλα θα έπαιζε 2 φορές καλήτερα με τη διαφορά που είχαν στα dmi. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πάντως ας μην ξεχνας πως το budget μου είναι πιο χαμηλό από απο τους περισσότερους στην κατηγορία, ακόμη..
Για την διάθεση δε λέω τίποτα αφού βάλαμε την ίδια..
Last edited by Belbento at 6/10/2012 5:40:18 AM