kupio san igrača od 18 god za 122 000$
procjena da vridi oko 200 000 - 400 000
Stvar je u tome da nisan ni skuzio da sna ga kupio jer san bezveze bida pa šta bude..rehresha dva tri puta posli vidio da su dvojica bidala i iša pojis nešto.
Poiden ti ja i zapalin duvan,malo šetan po kući ovo ono neznan di bi sa sobon i vratin se ja nazad za komp.
Ulogiran se u buzzer malo štrapan po forumu po igračima ništa zanimljivo,jel :o)
Sad maloprije ulazin ponovo i gledna mala mi cifra na računu. Onda se sitin da,to je jer dižen stadion! Dobro mislin se oden opet zapalit duvan,bacin oko na balkon da vidin ima koja dobra pička da prolazin,ništa vratin se nazad :o)
Upada sestra,zadimio si cilu kuću izlazi, na bakon nemogu ja vječno prozračivat stan. Bio duvan prid kraj pa san ga taman ugasio i uteka da ne slušan to..
..i vratin se ja za komp i vidin firefox crash -restartajte. restartan ja i sad dok to odvrti jer kod mene oko 15 prozora konstantno upaljeno i ovaj put mi ostalo na buzzer zabilježeno i to mi se prvo prikazalo.
Ulogiran se i vidin da san kupio igrača kojega su bidali nekoliko puta iza mene :o)