BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.98 in reply to 169021.94
Date: 1/14/2011 7:18:47 AM
Overall Posts Rated:
5454
Εξ’αρχής έβαλα υποψηφιότητα περιμένοντας να δω και να ζυγίσω τους υπόλοιπους υποψήφιους ,και αν ήμουν ικανοποιημένος απ ’αυτούς να την αποσύρω ,όπως και έγινε.

Kαταρχήν να ευχηθώ σε όλους τούς φίλους καλό Σ/Κ και καλή αγωνιστική χρονιά αφού σε λίγες ώρες έχουμε πρεμιέρα της νέας σεζόν.Δεν θα αναφερθώ καθόλου στό μύνημα σου τυφώνα για το ποιός είναι καταλληλότερος αυτή τη στιγμή,γιατί και συμφωνώ εν μέρη αλλά και διαφωνώ σε πολλά σημεία του.
Αυτό που διαπίστωσα με μεγάλη μου θλίψη,και σχημάτισα προσωπική άποψη,αυτές τις μέρες που είμαι ενεργός στο forum είναι οτι υπάρχουν "στρατόπεδα" χωρισμένα στούς μέν,αλλά και στούς δε,φυσικά αν με ρωτούσατε ποιοί είναι με ποιούς και ποιοί με τούς άλλους δεν ξέρω να σας πω...έχω χάσει τη μπάλα...
Αυτό που με σιγουριά όμως θα έλεγα,είναι οτι είναι λάθος να θέτεις υποψηφιότητα και μετά να την αποσύρεις γιατί αυτό απο μόνο του εμένα μου περνάει ενα λάθος μύνημα,ποιό είναι αυτό;
Με ολο το σεβασμό και με διάθεση μόνο να κάνω καλοπροαίρετη κριτική θα σου έλεγα οτι είναι μια κίνηση με σκοπό μέν να περάσεις την απογοητευσή σου για τη διαδικασία,δέ,απο την άλλη μου περνάς αυτόματα και το μύνημα οτι στήν πρώτη στραβή απογοητεύεσε και τα παρατάς.
Πολύ σωστά μου καταλογίζεις σε μένα και σε 2-3 ακόμα φίλους συνυποψηφίους έλειψη εμπειρίας,συμφωνώ απόλυτα δεν αντιλέγω.
Σε πληροφορώ οτι αν διάβασα 20 μυνήματα π.χ που αφορούσαν εμένα και τα 20 έλεγαν αυτό που λές κι εσύ και δικαίως όπως σε διαβεβαιώ κι εγώ,ναι μεν ορεξάτος ο Antartis για προσφορά,ναι μεν καλό άτομο,αλλά δεν θα τον ψηφίσω γιατί δεν έχει εμπειρία.
Βλέπεις όμως οτι εγω παραμένω και θα παραμείνω σε ολη τη διαδικασία γιατί οι εκλογική μάχη έχει αυτό το νόημα,παρουσίασα αυτά που είχα,καλά η άσχημα,και περιμένω να κριθώ χωρίς να με νοιάζει αν μου βγαίνουν τα "κουκιά" η όχι...
Αν θα με ψηφίσουν 5 η 505 για μένα δεν έχει σημασία,σημασία για μένα έχει οτι θα τούς εχω πείσει ύστερα απο μια διαδικασία που έκανα με καθαρό αγώνα,ξεκάθαρα λόγια,και υποστήριξη απο πουθενά γιατί δεν είμαι πίσω απο κανένα άρμα.
Οι διαπιστώσεις που έκανα αυτές της μέρες είναι πραγματικά θλιβερές και δεν περίμενα το μέγεθος της αντιδικίας που είδα σε ενα προεκλογικό αγώνα ας τον πούμε έτσι για ενα on-line παιχνίδι.
Όπως είπε και ένας φίλος,αν ξύπναγε κάποιος σήμερα και έμπαινε στο forum θα πίστευε οτι έχει να κάνει με επαγγελματίες προπονητές που διεκδικούν τήν καρέκλα της αληθινής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επι πληρωμή.

Για να μην κουράσω άλλο όμως ας ξαναγυρίσω στήν ταμπακιέρα...

Θεωρώ λάθος να αποσυρθείς όπως και όσοι άλλοι το έκαναν στο παρελθόν.
Μένουμε και παλεύουμε για το όραμα μας,τη φιλοσοφία μας,τις ιδέες μας αλλά και τις πιθανοτητές μας,και δεν τα παρατάμε υποδεικνύοντας μάλιστα τον καταλληλότερο κατά τη γνώμη μας εν μέσω διαδικασίας...νομίζω οτι είναι μέγα ατόπημα.
Θεωρώ δικαίωμα σου αν είσαι αποφασισμένος να αποσυρθείς,αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα να πάρεις θέση,γιατί αν υπάρξει έστω κι ένας κακοπροαίρετος θα σου καταλογίσει κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα άλλο.
Δηλαδή θα αναρωτηθεί,ανακάλυψες βρέ Τυφώνα 2-3 καλές υποψηφιότητες και κρίνεις τη δική σου λίγη; τότε γιατί μπήκες σε ολη αυτή τη διαδικασία;

Τα πράγματα είναι νομίζω απλά και ξεκάθαρα...

Ποτέ δεν μου άρεσε ο εύκολος δρόμος,γενικότερα και οχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν πετυχαίνεις κάτι φεύγοντας,ίσα ίσα διευκολύνεις αυτούς που κριτικάρεις και δεν τούς θεωρείς ικανοτερούς σου...

Φιλικά Antartis

Last edited by antartis at 1/14/2011 7:31:03 AM

This Post:
00
169021.99 in reply to 169021.98
Date: 1/14/2011 7:32:33 AM
Overall Posts Rated:
129129
Σορρυ κιολας,αλλα Παρασκευη δεν ειναι σημερα;

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
11
169021.100 in reply to 169021.99
Date: 1/14/2011 7:38:40 AM
Overall Posts Rated:
7373
Μετα την υποψηφιοτητα του κ.Δημητρη δεν υπαρχει να περιπτωσει να ψηφισω καποιον αλλον . Μπορει καποιοι να αξιζουν οσο και ο πικασο , αλλα ο πικασο τα εγραψε οπως πρεπει , ξερουμε την εμπειρια του ... Οποτε - Pikaso For The Win !

This Post:
00
169021.101 in reply to 169021.99
Date: 1/14/2011 7:39:57 AM
Overall Posts Rated:
5454
Σορρυ κιολας,αλλα Παρασκευη δεν ειναι σημερα;

Εντάξει λίγες ώρες είπα...αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω ρε παιδιά...ήμαρτον...

This Post:
00
169021.102 in reply to 169021.101
Date: 1/14/2011 7:43:42 AM
Overall Posts Rated:
129129
Πλακα κανουμε ρε φιλε αραξε

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
169021.103 in reply to 169021.98
Date: 1/14/2011 8:07:39 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Φιλε ανταρτη μαλλον λαθος καταλαβες....και αν θες να ξερεις ειμαι κοντα στην Εθνικη απο την 6η σεζον μεχρι και σημερα..
και θα συνεχισω, δεν το θεωρω απαραιτητο να ειμαι στο τιμονι!
Αν θελεις να μαθεις οτι εγω ημουν αυτος που φωναζε απο την 5σεζον οταν ειχαμε μποτακι προπονητη...αυτο το ηξερες!
Μην βγαζεις λοιπον βιαστηκα συμπερασματα.
Σου ευχομαι να δουλεψεις και εσυ ετσι ...στασου κοντα στην Εθνικη και στο μελλον θα ανταμηφθεις!
Λυπαμε που θα στο πω αλλα απο κομητες υποψηφιους χορτασαμε..ελαχιστοι συνεχισαν μετα απο αποτυχια στις εκλογες!
Καλη σου επιτυχια

This Post:
00
169021.104 in reply to 169021.103
Date: 1/14/2011 8:10:39 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ναι αλλά ακόμα δεν απάντησες γιατί βάζεις και αποσύρεις,ενα απλό ερώτημα έκανα,αν θες μου το απαντάς.

From: Pavl0s

This Post:
00
169021.105 in reply to 169021.104
Date: 1/14/2011 8:16:52 AM
Overall Posts Rated:
7373
Ναι αλλά ακόμα δεν απάντησες γιατί βάζεις και αποσύρεις,ενα απλό ερώτημα έκανα,αν θες μου το απαντάς.

Στο εχει απαντησει .. Εβαλε γιατι ενδιαφερθηκε , αλλα αμα εβλεπε αφιολογες υποψηφιοτητες θα εβγαινε οπως και εκανε ... Δεν καιγεται να παρει την εθνικη αφου την βοηθεια με οποιον τροπο μπορει!

This Post:
00
169021.107 in reply to 169021.106
Date: 1/14/2011 8:22:57 AM
Overall Posts Rated:
7373
Ε ναι ... Τι αλλο θες να σου πει?

Advertisement