BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.3 > СЕЗОН 22

СЕЗОН 22 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Orgon

This Post:
11
230774.98 in reply to 230774.97
Date: 1/20/2013 3:12:21 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Нашата втора лига откакто аз съм в нея е много интересна и може би най-силната от всички втори:)
а за това мое твърдение свидетелстват редица факти като например това,че в момента водещи отбори от 'А' са бивши участници в 2.3, такива наши представители сред висшистите сега са
Нико- може би в момента най-добрият Български отбор,
Калата-настоящ шампион на българия,
Гошо с неговият отбор Денвър
малкото шефче- космическите цветя
а те бяха в нашата лига само допреди 3-4,максимум 5 сезона:)
тези цитирам наизуст, но може би изпускам някой:)
Освен това можем да добавим ,че в нашата лига е ''Арсеналчо' ,който се ползва с изключителна популярност в нашата бъзър общност нали?
В нашата лига понастоящем се подвизават отбори с нелошо минало в по-горната лига
такива примери са
Тракия,Детройт, Тюфлеците...
и самият факт,че отбор който е изпаднал при нас НИКОГА не печели промоция и завръщане в 'А' веднага също е показател за класата на лигата с ,което ние се гордеем:)
преди няколко сезона изиграхме серия от приятелски мачове в началото на сезона срещу отборите от 2.4 и резултатът беше в наша полза:)
Самият аз съм в тази лига вече около 10 сезона и мога да кажа,че винаги конкуренцията е била на топ-ниво:)
други мениджъри,които са от много време в нашата лига са ,арсеналчо, коуча,вожда и мисля,че и те могат да потвърдят моите думи:)освен това всяка година от долните лиги влизат кадърни и надъхани мениджъри,които наливат свежа кръв в лигата и я правят още по-интересна със своята амбицииозност и жажда за слава...
накрая мога да кажа ,само ,че за мен е чест да играя с вас приятели и всички ние допринасяме затова нашата лига да бъде така интересна:)
успех на всички!

This Post:
00
230774.99 in reply to 230774.98
Date: 1/20/2013 3:35:36 PM
White Chocolates
A Grupa
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
другия сезон може и аз да се присъединя към вашата общност, и тогава ако трябва да правим прогнози,
арсеналчо ще е основният фаворит за титла, нали?

Oops! Something went wrong with your request.
This Post:
00
230774.100 in reply to 230774.99
Date: 1/20/2013 3:43:54 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
ако някога се случи ти да си в нашата лига ,в което се съмнявам силно,лично според мен ще бъдеш 'перлата в короната ни'

From: MZ`23

This Post:
00
230774.101 in reply to 230774.100
Date: 1/22/2013 3:56:03 AM
Overall Posts Rated:
66
Аз пък спокойно мога да кажа, че дойдох от най-силната трета лига, същата "произвела" Dodor и Denver.Nuggets, с които сме стари познайници - III.11 :D