BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 28

Сезон 28 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: knave

This Post:
00
261114.98 in reply to 261114.97
Date: 8/31/2014 4:31:31 AM
Overall Posts Rated:
55
Аз за това 10 сезона си дигам залата, защото не искам като дойда в А група да съм боксова круша... ама някой виждат само пред краката си...

From: uBAH

This Post:
00
261114.99 in reply to 261114.96
Date: 8/31/2014 5:20:46 AM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Всеки си има някакви виждания по различните въпроси. Това, че ти се имаш за най-големия спец и си мислиш, че разбираш от всичко си е изцяло твой проблем. Уви, ти си единствения мениджър, който е 10 сезона в А група и най-голямото му постижение е подгласник. Сам си вади изводите, гадно е нали? Ама това са реалностите, толкова си можеш. Аз не знам как други, които не се бият в грдите, че са големите специалисти за много по-малко време от теб в А групата, пък и в играта печелят титли... знам де, ам хайде да не ти повтарятм или потретвам колко си можеш - не е и нужно да го правя, те фактите сами говорят.

Не знам дали само устата ми е голяма, не знам и дали си човека, който може да твърди подобно нещо. Спокойно, аз не се обиждам. Щото аз, ако ти кажа нещо подобно ще ме баннеш за 100 дни от форума, нали? Ама така е... дали са ти някакви права в една игра и хайде вече си голямата работа...

This Post:
00
261114.101 in reply to 261114.100
Date: 8/31/2014 5:46:21 AM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
А... ето го и новото ми лице - разни неразличители. Това някаква нова дума ли е?

Много внимателно см гледал и не соменах Купата, защото досега коментарите ти, както и на други, бяха крайно пренебрежителни към нея.

За това как се става шампион, не съм много сигурен, че точно ти (който нито веднъж не е ставал) си човека, който трябва да разяснява. Всеки си има виждане, начини и цели. Твърдиш, че не гониш резултати заради НО. Само че виждаме какво постига националния отбор под твое ръководство (последния сезон е крайно показателен). Тоест и за това не те бива. Хайде приеми го бе човек, не е толкова трудно да стигнеш до това умозаключение. Пък и щом си жертваш отбора за НО, защо не си във 2ра и да си тренираш там на спокойствие? Защото и в А групата може да се тренира без проблем и да гониш класиране.

Все пак е хубаво, че си свикнал винаги да си средняк, заото това трудно ще се промени...

This Post:
00
261114.103 in reply to 261114.102
Date: 8/31/2014 9:33:15 AM
The Black Roses
II.4
Overall Posts Rated:
3535
В А - Група е тотално невъзможно да тренираш без проблем и да гониш класиране.....Не и за национален отбор. Не и по начина по който трябва.

Относно силата на А-групата ни - винаги е била от доста силните лиги. Може да не се сравняваме с Полша например, но спокойно смазваме повечето държави.

Нико - я кажи другия сезон мойто семпло добиче до каква заплата ще се докара....

300к? :)

This Post:
00
261114.105 in reply to 261114.102
Date: 8/31/2014 1:29:17 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ами не олучавам голяма възможност, за да стигна до там, кой ли не позволява? Нищо, точно като малките деца - като няма какво да кажеш, търсиш с какво да се заядеш. Пак ти казвам, аз не се засягам и провокациите ти нямат голям резултат. Това е само една игра, пич. Играя за кеф, за убиване на времето и да се заяждам с теб, защото така са ми се случили нещата, че такива като теб много познавам.

This Post:
00
261114.107 in reply to 261114.106
Date: 8/31/2014 4:00:07 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
За щастие или нещастие не ме познаваш. Все пак се радвам, че съм ти доставил някакво удоволствие в живота. И всъщност този, който почна със заяждането като първолак беше ти, така че явно з като "третокласничка" съм малко по-еволюирал от теб. Пък това дали съм момче или момиче имаше възможност да разбереш, ако не беше се насмел като ти предложих да направим един мийтинг. Вече да се бях качил, ако не беше ме баннал. И все пак по-добре да си ме банваш и да съм noob във 2ра, отколкото про като теб, който си единствения отбор в историята с 10 сезона в А група без шампионска титла. Като гледам и ХТ играеш, жалко че си нямаш понятие от баскетбол... в момента има Световно, погледай малко та да видиш какво всъщност представлява тази игра.

Advertisement