BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > BBL Turniri , BiH

BBL Turniri , BiH

Set priority
Show messages by
This Post:
22
312376.98 in reply to 312376.91
Date: 12/23/2021 4:02:50 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Samo cu par stvari napisati, dosta toga je enynho rekao i ne bih da se ponavljam, a i trolamo temu koja ni u kom slucaju ne bi trebala biti namjenjena za ovo sto mi radimo, tako da cu sa ovim ispod i zavrsiti diskusiju na ovu temu.

Realno možeš napisati i reci sta god želiš ali znam da nisi glup i da vjerovatno znaš da znam na koji nacin i sta si sve nudio za CT protiv mene i šta si pisao ljudima koji su igrali normal protiv tebe, opet ponavljam sve informacije sam dobio poslije tih utakmica. Samim tim si vjerovatno svjestan i da znam kakvim "nadimcima" si me nazivao ni cim izazvan iz ciste tvoje frustracije zbog lose odrađenih meceva sa tvoje strane.

Ja odgovrno mogu tvrditi da jedini mec na koji sam ja imao uticaj a moze se zavesti pod "namjesten" je moj poraz od KK.Play-Off, za svaki drugi mec opet ponavljam odgovorno tvrdim da nisam dao ni jednu sugestiju menadžerima da odigraju onako kako su odigrali (a sporan je samo jedan mec, gdje sam pobjedio sa razlikom vecom nego sto bi realno bilo).

Da se razumijemo ne sporim da sam u dobrim odnosima sa određenim menadžerima sa nekim od njih i kucni prijatelj samo ponavljam da je moj uticaj na njihov odabir taktike i postave apsolutno bio 0, upravo iz razloga što ne volim relacije ja tebi-ti meni i ne želim da imam bilo kakve dugove, jednom sam otisao u tom smjeru i ishod si mogao da vidis u utakmici koju sam izgubio u prvom djelu sezone.

Iskreno, bolja ekipa i bolji menadžer neka pobjedi u finalu, stvarno nemam problem sa tim, sa sportskog aspekta ces dobiti cestitku bas kao i za BBM. Ali, mislim da je vrijeme da prestanes da krivis drugih 10 menadžera i smisljas teorije zavjere, jer si ti odigrao lose par utakmica u nadi da ce neko treci odraditi posao za tebe, samo da bi tebi bilo lakse psihicki podnjeti gubitak domaceg terena.

This Post:
00
312376.99 in reply to 312376.98
Date: 12/23/2021 5:00:12 PM
Overall Posts Rated:
355355

Ma druže svak možeš vidit da imaš kontradiktornosti u nekim rečenicama,kao naprimjer ,, s nekim menadžerima sam i kucni prijatelj ali se ništa nisam dogovarao". Realno samo ti mahnita osoba u tu rečenicu može povjerovati. Moje je pravo da lobiram kad vidim da te lagano puštaju(plus znam sve s kim si dobar i otprilike ti menadžeri su te i puštali), ali kako sam lobirao to je vec druga prica. Da te nisu lagano puštali, ja ne bi ni lobirao. Mislim da je ovo kristalno jasno i skroz ispravno s moje strane :) Kod mene ti je u životu ako je neko pravedan ja cu bit 10 puta pravedniji a ako je neko nepravedan onda cu ja bit 10 puta nepravedniji prema toj osobi.

To što kažeš bolja ekipa neka pobjedi je ispravno a to ,, bolji menadžer" je malo smiješno spominjati druže. Da je onaj(bolji) engine kao na pocetku igre gdje su zone imale svoju ulogu onda bi mogli pričati ,,bolji menadžer"(da dođe do nadmudrivanja ko ce kome pogodit formaciju) ali pošto se redovno igra odbrambena formacija čovjek onda je to vec druga prica a uz to nije neutralni teren nego imas prednost domaceg terena što je u PO od krucijalne važnosti za osvajanje. Ovo što pišeš da sam odigrao ,,par loših utakmica" tebe sam pustio iz opravdanih razloga a protiv Spartana nisam imao srece jer sam izgubio Črlenca u 10 oj minuti,a uz to završnica kupa je stvarala dodatni pritisak na Vukove. Sve u svemu moj cilj je ispunjen ove sezone a liga bi bila samo šlag na kraju:)

Iskreno nemam ništa protiv tebe ali smatram da nije pravedno namještati rezultate a uz to si napravio jak tim(od 20 milioncica),a u prvoj ligi se to ove sezone baš vidjelo. Svake sezone je bilo namještanja ali ove baš previše. Rano se počelo ali to je moje mišljenje. Možda i griješim :)

This Post:
55
312376.100 in reply to 312376.99
Date: 12/23/2021 5:15:48 PM
KK GLASINAC SOKOLAC
III.2
Overall Posts Rated:
160160
Napravi se jedna normalna tema na forumu gdje mozes uci svakih mjesec dana procitati nesto pametno i vi i to u prepucavanja prebacite.Radite li vi ljudi sta? Kako vam se da toliko teorija zavjera smisliti samo ko skim ko koga pusta ko kome igra normal tie ct.Nevjerovatno,pomisli covjek da se igra sa osnovcima pa nemaju sta raditi nego visiti na igrici i trositi vrijeme na gluposti... Zaobidjite makar ovu temu sa prepucavanjima,zivi bili.

This Post:
00
312376.101 in reply to 312376.99
Date: 12/24/2021 3:35:34 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Kao što rekoh ako ti je tako lakše slobodno nastavi sa tom pričom.

Da se vratim na temu, sretno Jazinama i tebi u 1/2 finalu, bilo bi lijepo da iduće srijede pišemo o novim pobjedama u BBMu.

This Post:
00
312376.102 in reply to 312376.101
Date: 12/24/2021 3:42:32 AM
Overall Posts Rated:
355355

Ja sam svoje rekao druže. Hvala ti,trebat ce mi dosta srece u narednom kolu bbm.

Sretno u nastavku!

This Post:
11
312376.103 in reply to 312376.100
Date: 12/24/2021 10:52:55 AM
Overall Posts Rated:
355355

Tema je fenomenalna, a meni je iskreno drago što te ova naša kratka rasprava priključila ovoj sjajnoj temi jer vidim da ti je ovo prva poruka. Doduše ova tvoja prva poruka nema veze s temom ali dobro :)

Nadam se da ces poslije ove poruke postati malo aktivniji na ovoj odličnoj temi kao što ti kažeš a i ja se slažem s tobom:)

Sretno u nastavku !

This Post:
22
312376.104 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:36 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci
Veliki pozdrav cjeloj zajednici

Drago mi je da nas ima sve vise i vise aktivnih na ovom forumu, a jos vise sto svi pratimo i navijamo za nase predstavnike u ovom ludom takmicenju sa zeljom da nas predstave na sto bolji nacin i ostvare sto bolje rezultate, bez obzira na medjusobne sukobe i nerascicene racune iz domacih liga,to mi je bila jedna od ideja za ovaj forum

Druga od ideja mi je bila da imamo gdje da pratimo sva ta desavanja obzirom na velicinu takmicenja,broj rangova i ucesnika iz svih zajednica na ovoj divnoj igrici,gdje bi menadzeri komentarisali trernutne pozicije,svoje prognoze i ocekivanja a sve radi lakseg pracenja svih nasih timova i rezultata na jednom mjestu

Treca da pomognemo jedni drugima,narocito iskusniji da pomognu mladjim u pripremama za meceve u svojim rangovima,pogotovo kad dodje do zavrsnice jer normalno je da nam je u cilju da nasi predstavnici ostvare sto bolje rezultate i predstave zajednicu u najboljem svjetlu

Jedna od ideja je bila da imamo i odredjene rasprave koje ce dovesti do konstruktivnog dijaloga, nekad suprostavljenog, nekad usmjerenog ka istom cilju a nekad i na rascicavanju nekih negativnih tenzija iz proslosti ili sadasnjosti a sve sa ciljem pomirenja da zadrzimo dobru energiju i pokusamo bez nekih sujeta i povrijedjenih ega da nastavimo i dalje ucestvovati u diskusijama i pracenju nasih predstavnika u ovom ludom takmicenju

Ova zadnja rasprava me cini ponosnim sto su svi ucesnici bili korektni, iako je tema veoma teska za diskusiju, jer priznace te veliki broj nas je bilo dio ili je na neki nacin bio ostecen svim tim kalkulacijama koje se odvijaju sezonama i sezonama unazad i koje ce se desavati i u narednim sezonama,ako cemo realno ali sve je to sastavni dio ove divne igrice i zato je nekad posteno odati priznanje svima onima koji su uspjeli napraviti rezultate bez dogovora ali i onima koji su se snasli za dogovore, po meni to je izbor svakog od nas a da li cemo doci u poziciju da se bar ponekad pojavi sezona,mislim na sve lige,da bude korektna od 1 do zadnjeg kola, bilo bi bas cudesno jer realno uvjek ce biti kalkulacija kako zbog kupa,kako zbog treninga,nekad zbog rekonstrukcije tima,nekad jednostavno bez nekog razloga ali desice se

Ono sto me cini jos ponosnijim je da su bez obzira na tesku diskusiju na kraju ipak jedni drugima pozeljeli srecu u nastavku i dobre rezultate i naravno ostavili pozitvan efekat sto ostavlja prostor za dalju dikusiju, koja opet moram naglasiti nesmije prerasti u nesto sto ce zagusiti osnovni cilj ovog foruma a to je pracenje i podrska nasih timova u BBM ili BBLudilu kako god ga ko zove

Svako dobro i sve naj... u nastavku sezone

idemo dalje...
This Post:
00
312376.105 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:42 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci

Drago mi je da nas ima sve vise i vise aktivnih na ovom forumu, a jos vise sto svi pratimo i navijamo za nase predstavnike u ovom ludom takmicenju sa zeljom da nas predstave na sto bolji nacin i ostvare sto bolje rezultate, bez obzira na medjusobne sukobe i nerascicene racune iz domacih liga,to mi je bila jedna od ideja za ovaj forum

Druga od ideja mi je bila da imamo gdje da pratimo sva ta desavanja obzirom na velicinu takmicenja,broj rangova i ucesnika iz svih zajednica na ovoj divnoj igrici,gdje bi menadzeri komentarisali trernutne pozicije,svoje prognoze i ocekivanja a sve radi lakseg pracenja svih nasih timova i rezultata na jednom mjestu

Treca da pomognemo jedni drugima,narocito iskusniji da pomognu mladjim u pripremama za meceve u svojim rangovima,pogotovo kad dodje do zavrsnice jer normalno je da nam je u cilju da nasi predstavnici ostvare sto bolje rezultate i predstave zajednicu u najboljem svjetlu

Jedna od ideja je bila da imamo i odredjene rasprave koje ce dovesti do konstruktivnog dijaloga, nekad suprostavljenog, nekad usmjerenog ka istom cilju a nekad i na rascicavanju nekih negativnih tenzija iz proslosti ili sadasnjosti a sve sa ciljem pomirenja da zadrzimo dobru energiju i pokusamo bez nekih sujeta i povrijedjenih ega da nastavimo i dalje ucestvovati u diskusijama i pracenju nasih predstavnika u ovom ludom takmicenju

Ova zadnja rasprava me cini ponosnim sto su svi ucesnici bili korektni, iako je tema veoma teska za diskusiju, jer priznace te veliki broj nas je bilo dio ili je na neki nacin bio ostecen svim tim kalkulacijama koje se odvijaju sezonama i sezonama unazad i koje ce se desavati i u narednim sezonama,ako cemo realno ali sve je to sastavni dio ove divne igrice i zato je nekad posteno odati priznanje svima onima koji su uspjeli napraviti rezultate bez dogovora ali i onima koji su se snasli za dogovore, po meni to je izbor svakog od nas a da li cemo doci u poziciju da se bar ponekad pojavi sezona,mislim na sve lige,da bude korektna od 1 do zadnjeg kola, bilo bi bas cudesno jer realno uvjek ce biti kalkulacija kako zbog kupa,kako zbog treninga,nekad zbog rekonstrukcije tima,nekad jednostavno bez nekog razloga ali desice se

Ono sto me cini jos ponosnijim je da su bez obzira na tesku diskusiju na kraju ipak jedni drugima pozeljeli srecu u nastavku i dobre rezultate i naravno ostavili pozitvan efekat sto ostavlja prostor za dalju dikusiju, koja opet moram naglasiti nesmije prerasti u nesto sto ce zagusiti osnovni cilj ovog foruma a to je pracenje i podrska nasih timova u BBM ili BBLudilu kako god ga ko zove

idemo dalje...
This Post:
33
312376.106 in reply to 312376.103
Date: 12/25/2021 6:50:46 AM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
594594
Second Team:
Vremeplov Svemirci

idemo dalje...
From: Ibro

This Post:
22
312376.107 in reply to 312376.106
Date: 12/25/2021 8:30:00 AM
KK Arsenal Lions
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
122122
Toliko emotivna poruka da se poslala 3 puta haha. Drago mi je što je tema ostala aktivna tokom cijele sezone. Očekujemo makar jednu titulu u BBM i ove godine!

This Post:
00
312376.108 in reply to 312376.107
Date: 12/27/2021 6:01:06 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Suza suzu stiže
Što si bolan pustio Tigersa, sram te bilo
:))))))

Advertisement