Ty jsi fakt marný :-( Takže si budeš celou sezonu něco dělat do šuplíku a na konci sezony se možná dočkáme jedné statistiky navíc. Zajímalo by mě, jakou viditelnou větší aktivitu vyvineš během sezony? Stěžuješ si, že je malý zájem komunity o NT, ale absolutně nic neděláš pro to, aby byl větší.
My ti máme vymýšlet kde a kdy diskutovat o taktice? Ta aktivita a nápady přece musí vzejít ze tvé strany. Některé se uchytí a budou fungovat, jiné třeba ne, ale je potřeba se tím nenechat odradit a zkoušet to dále.
A ještě k tomu, že si mi našel kupce pro Ouřadu. Teď mi odpověděl Vrťa a prakticky jsem zjistila, že jako kupec není zrovna vhodný, protože už trénuje Hnízdila a kluci si v tréninku moc nevyhoví a z hlediska toho, že by Ouřada měl v brzké době patřit k tahounům NT, mi přestup k Vrťovi nepřijde jako zrovna dobrá volba. Proto nejspíše budu dále pokračovat sama v tréninku Ouřady, dokud se nenajde kupec, který bude trénink volit podle potřeb Ouřady. Teč bude trénovat s ním, dokud ho neprodám. Ale s ohledem na platy asi nebudu Teče v týmu držet zbytečně dlouho. Takže můžeš hledat vhodné kupce jak pro Ouřadu, tak pro Teče, u něj by to možná mohlo být snazší.
Ale to by si měl přece vědět, kdo trénuje koho a co a směřovat přestupy tak, aby spolu trénovali hráči, kteří mají podobné tréninkové plány.