No ja myslim (beru to podle sebe), ze "normalni" clovek, pokud ho kontaktuje trenér nebo skaut NT či U21, se zaridi podle jeho prani a rad. A nemusi BB ani nijak zvlast zrat. Ja jsem to tak udelal s Lorencem a diky jeho treninku se mi zlepsoval cely tym, a i on sám nakonec do U21 nakoukl. Protoze pri jednopostovem treninku muzu trenovat az 3 hrace, pri dvoupostu 6. Takze intenzivni trenink treba i jedineho hrace pro U21 pozitivne ovlivni cely tym a jeho vysledky, jen je to strednedoba zalezitost, neprijde to hned, samozrejme.
Pokud ale dotycny manazer prosby i doporuceni ignoruje, v podstate se s nim neda delat nic, krome toho, ze si clovek pomysli, ze je to pekny trouba, coz ale hrace nezachrani. V techto pripadech se snazim mit stale na pameti, ze BB je "jen" hra.
Takze nezbyva, nez nespolupracujici manazery bombardovat maily, pokud jejich hrac za to stoji, a hlidat, jestli ho BB neomrzel a tym nezbotuje, abychom mohli ty hrace zachranit napsanim na soupisku.
Vetsinou je to boj s vetrnymi mlyny, ale chce to se nevzdávat. Jak pravi prislovi, casta kapka i kamen prorazi :-)