Pár tisztázandó dolog:
Kristóf Csopaki átadón, a válogatott egyik alapemberének számító center átadón.
A tulaj minden előzetes jelzés-bejelentés nélkül átadóra tette..
- Csopakit velem senki sem egyeztette, pedig amikor kitettem átadóra, akkor még kerettag volt. Van több scout is, egy sem jött. A heti egyenleg -125k-t mutatott a fizujával együtt.
Szabolszlai Tibor jelenleg átadón van, idén a válogatott csere bedobója posztot is betöltheti.
Első ligásoknak ajánlanám, de a másodikban is eltartható:)
Szerintem keveset olvastok fórumot, egy regényt írtam róla itt:
(224298.117)Ő a mentoráltamnál edződött, saját draftoltja volt. Megkapta (vagy inkább megkaptuk) ezeket a leveleket:
Szia!
A válogatott játékosoddal kapcsolatosan írok neked.
Tervezel neki edzéseket adni? Szerintem még bőven fejlődő képes...
Majd próbáld őt formában tartani, tehát 48-80 oerc közöttt játszatni őt.
Gratulálok a játékosodhoz.
2-3 napig kiteszem őt a válogatottból, hogy más játékosok skilljeit is feltérképezhessem.
Utána természetesen vissza kerül majd.
Üdvözlettel: Pörköltszáj NT szövetségi kapitány
Erről több dolog is eszembe jut:
- Köszönjük a mentoráltam nevében is a gratulációt, én terveztem az edzését, ő pedig beleszakadt 8 szezonon át. Mielőtt kitette átadóra, jó alaposan átolvasta a választási vitafórumot, ahol is az akkor még jelölt, most pedig szövetségi kapitány kinyilvánította, hogy hiányolja a munka eredményét. Nem mellesleg én is megkaptam a magamét, hogy nem követtem még végig egyetlen 18 éves fejlődését sem a válogatott szintig. Ki is kértem magamnak, méghozzá itt
(224298.78)- Ebből én azt a következtetést tudom levonni, hogy Szoboszlai Tibor egy nemlétező játékos. Emiatt is furcsa nekem, hogy az alábbi levélben a melletted dolgozó scout miért tett rá egy 2 milliós ajánlatot a mentoráltamnak:
Helo
Látom kitetted Szoboszlait a piacra!
Érdekelne, de ennyit nem tudok rászánni. Ha nem viszik el, és visszateszed 2 millióért, akkor egyből rányomom a licitet!
Nevelném tovább válogatottnak.
üdv.: Wenger92 - a válogatott megfigyelője
- Tudomásom szerint a kampányotok egyik lényeges pontja a farmoknál történő fiatalok nevelése, és Wenger jelentkezett rá a saját csapatával. Ezzel még nem is lenne gond, de a farmokat tudomásom szerint nem idősebb játékosok eltartására és továbbedzésére szeretnétek használni, ez pedig ellentmond ennek. Vagy akkor most Wenger farmol majd a csapatával vagy sem?
- Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Wenger által nyilvánvalóan nevelési szándékkal beszerzett játékos
(26652533) mellett milyen befejező edzést terveztetek a bedobónak (annak ismeretében kérnék erre egy reakciót, hogy a kinti fórumon a nemrég kitett edzésterv centerekre úgy kezdődik, hogy
18 évesen főskillek(BV,2P, LP)
. Ezek szerint egy jelenleg tempódobásból, valamint labdából és technikából rosszabb BD részére center főskill edzés ment volna egy szezonon keresztül?
Még néhány dolog ezekhez:
- Rossz dolognak tartom, hogy egy alakuló keretben megígéred egy 4. ligás csapatnak, hogy vissza fogod tenni a játékosát a válogatottba. (Jelzem, nincs benne, remélem, hogy ebben nem az akadályoz, hogy időközben megvettem.)
- Láthattad, hogy egy 4. ligás tulajnál van egy bőven 100k feletti keresetű játékos, és még csak annyit sem kérdeztek meg tőle, hogy el tudja-e tartani. Azt már nem is említem, hogy kimaradt az is, hogy hányas edzővel.
Erről ennyit.
Csopakival ellentétben Novák miatt megkeresett az illetékes scout. Megint meglepő, mert ő is korai multit kapott, tehát félek, hogy ő sem létezik. Itt mondom mindenki előtt, nem priviben írogatok, hogy fog edzést kapni 6-os edzővel. Ő volt az, aki a pályafutása egy részében Norbi egyik ismerősének a farmjánál edződött (korábban Chalúmovval együtt a tanácsaim alapján). Tehát ő tudhatta, hogy van ilyen játékos. Hiányoltam egy erre vonatkozó hsz-t a kampány során (vagy azóta).