Hi,
pred scout-i je po mojem mnenju potrebno še par stvari narediti:
- Napisati sporočilo na uvodni strani raprezentance, kjer so pomembni kontakti za managerje (tudi v angleščini!).
- Po mojem mnenju bi moral ti poslati povabila ljudem, s katerimi misliš sodelovati
Mislim, da scout-anje 21 letnikov ne pride več v poštev, ker so že preteklost. Že 20 letniki so vprašljivi, toda recimo, da se da kaj izboljšati! Mislim, da glavni focus mora začeti pri 18 in 19 letniki, ker se bo z njimi igralo evropsko prvenstvo!
Mislim, da je glavno breme na tebi in da je potrebno biti bolj aktiven! Torej, če bomo vsi mi scout-i zabušavali moraš biti TI tisti, ki nas motiviraš in spodbujaš ter težiš.
Stvati se same od sebe no bodo zgodile!
Ne jemat mojih besed napačno kot da ti težim, ampak kot pozitivno kritiko za boljši jutri.
Še pomembnejše scouti bi morali tudi gledati transfer listo za potencialne raprezentance, lahko se hitro kakšen dober mlad srb pojavi na listi in se skili pokažejo. In mogoče bomo lih proti Srbiji igrali na evropskem in če bomo poznali približne skile nasprotnikov bomo imeli več podatkov za jih premagati. Tukaj je še mali milijon stvari, ki bi jih lahko delali in sem siguren da vsak bo imel nekaj pametnih predlogov.
L.p.