Ma ei tea kas selleks peaks tegema eraldi foorumiteema, aga mul on vaja mingit solgipange, kuhu saaks kogu sita valla lasta. Pole küll ilus ropendada, aga tervislikum on oma äng verbaalselt välja lasta kui kellelegi niisama vastu molu anda. Ubin,alaealised ja tõsikristlased, ma loodan, et panete nüüd silmad kinni.
Issameiepalve.jumalkessaoledtaevasheameelegavägistaksinsindluuavarreganingsinuarmukeselneitsimaarjallaseksinlalhtiimeda.saoledniihaigefantaasiagavanameesetsulletuleksdünamiitpersetoppidajaorbiidilesaata.midavittumaolensinuarvatesvalestiteinudetsamindniimoodinäkkunussid.põlepõrgustüraimeja!lubanettulevikusvarastanpanenkõrvaltjoonjalaaberdanniipaljukuivähegivõimalik.muidjumalaidpealeissandaonsittakantikedakummardadasaegomaniakistabordijäänus.kirikussetõstanomajalavaidsinumatusteajal.aamen.
Vabandan, mul vahetati nädala alguses põlveliiges ära ja olen ära proovinud nii paarkümmend erinevat valuliiki kõige rõvedamates versioonides. Ja BB-s sain ka 2 liigamängu järjest pähe ja olen viimane. Oi kuidas ajab närvi!! Kahjuks ei saa ma aga siin väga ropendada ja karjuda, sest muidu tõmbab sanitar sitase lapiga üle küüru. Teile aga edu! :)