Hell jedva prezive ove praznike, nisam u lovorikama nego na lijanama :D al dobro!!
aj amlo da abcimo komentare na utakmice!
KK Largo vs. Wojvodina 98 - 12
Meni nikako nije jasno zasto Largo igra kretnju kada ima ovakve zverine od centara al u svakom slucaju dobar skauting Wojvodine postavljena 3-2 zona i neutralisani sponjna linija Larga koja je jako tanka, plus domaci teren Wojvodine i naravno dosta kompaktniji tim i popunjen na svim pozicijama. Zasluzena pobeda i odlazak u finale svoje grupe :D
SeriousTeam vs. Nepoznati Vandali 95 - 108
Na moju veliku zalost moj favorit za finale je kao sto znate bio ST ali od toga nece biti nista..prednost domaceg terena , povreda Mousa Sleiman Abdel koji je imao double - double statistiku, sjajana partija Knut Ueberau sa 40p koji je uveo Vandale u finale, i verovatno i veliko finale protiv mene :D
Gandza Team vs. Dorćol 90 - 129
Dorcolac se pripremao za ovu utakmicu tokom cele sezone :D ! Dorcolac se zasluzeno izborio za finale nase grupe, doveo je par iskusnih igraca koliko vidim drzi dobru formu za razliku od Gandze koji je pokazao zube tokom cele sezone sa svojim superstarom Zivanom ali lose odrzava formu ostalih igraca i zbog toga je Dorcolac bio ovoliko ubedljiv :D. Sada ga ceka najvaznija utakmica u celoj sezoni kao i mene..
K M. Batak 40 16 - 26 5 - 10 5 - 6 +40 1 9 3 3 1 0 2 42 11.0
P A. Primicerio 47 14 - 25 7 - 13 2 - 3 +42 0 5 5 2 5 2 0 37 11.5
dva igraca koja su na prosloj utakmici dali vise od 50% ukuppnih poena.. plus sa odlicnim procentom i za tri i sa slobodnih i za dva poena... moj cilj je da ne samo pobedim sledecu utakmicu nego i da probam da ova dva igraca totalno neutralisem i svedem ih ispod 50% suta :D videcemo hocu li to uspeti :D
srecno svima u nastavku PO