BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nivnuv
This Post:
00
224199.99 in reply to 224199.96
Date: 8/23/2012 4:03:42 PM
Overall Posts Rated:
77
אני יודע שזה שאלה לא כ"כ קשורה ברוח הדברים שרצים פה, אבל איך לעזאזל אני מצביע?!

From: Ehud

This Post:
00
224199.100 in reply to 224199.98
Date: 8/23/2012 4:05:44 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני לא רואה דימיון בין פיני לדניאל, נראים כמו מאמנים עם אג'נדה שונה לגמרי
בלי קשר אני מסכים שפיני במצב מצוין כי הקולות של מי שלא רוצה להצביע לפיני יתחלקו בין 3 אנשים אחרים.

אני עדיין מחכה שכל המאמנים יגדירו מה היא הצלחה בקמפיין הזה, ניראה לי שחלק ענו, לא כולם.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: baruch2

This Post:
00
224199.101 in reply to 224199.99
Date: 8/23/2012 4:09:09 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
בצד שמאל מתחת לישראל תראה "בחירות לנבחרת" כנס שם ותוכל להצביע.

From: aharon

This Post:
00
224199.102 in reply to 224199.98
Date: 8/23/2012 4:12:53 PM
Overall Posts Rated:
5858
אהרון בעצמו רושם שהוא לא ממש מעוניין להיבחר אלא תומך בברוך אז זה קצת הזוי..

אני כתבתי שאני פסימי ואני מאמין שברוך יקח את הבחירות
זה שאני פסימי זה שיגעון שלי
זה לא אומר שאני לא רוצה לקחת את הבחירות אני מאוד רוצה לאמן את הנבחרת ולתרום לקהילה

בקשר לשאלה השניה שלך:
דם צעיר
יכולת הקשבה לביקורות
דרישה(כן דרישה) מהקהילה בכל מה שקשור לתרד של הנבחרת שיהיה לכתוב ביקורות ללא עקיצות ולנהל דיונים מכובדים
רצון עז לתרום וללמוד(שאת זה כל אחד יכול ורוצה לתת)

From: orzimer

To: Ehud
This Post:
00
224199.103 in reply to 224199.101
Date: 8/23/2012 4:15:51 PM
macabi zimer
II.2
Overall Posts Rated:
99
זה ממש כמו שהיו הבחירות ליו"ר איגוד הכדורסל

סיעת עוז נגת סיעת המרכזים המאוחדים

רק פה רק צד אחד מכפיש את הצד השני

אני מקווה שבשביל קהילת באזר ישראל ברוך זה שיהיה המאמן

ולכל המאמנים שהעמידו את עצמם לנבחרת ,תחשבו שוב עם אתם באמת יכולים ויש לכם זמן לאמן תנבחרת ואם לא תסירו את מועמדתכם
כדי שלא יתבזבזו סתם קולות

Message deleted
From: ig

This Post:
00
224199.105 in reply to 224199.90
Date: 8/23/2012 4:28:18 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
היי ברוך,

תודה על התשובה, אך כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון. הכוונה שלי בשום פנים ואופן לא הייתה לזרוק משחקים! לדעתי גם נגד צ'כיה הגדולה יש לנו כלים להתמודד, בטח כאשר כל השחקנים על כושר 7. התכוונתי לרמת המוכנות להסתכן בהפסדים, לעיתים הפסדים מביכים כמו לפקיסטאן, בשביל סיכוי יותר גבוה להגיע לטופ שבטופ. השאלה שלי הייתה כללית, ולא ספציפית לקמפיין. ואם בכל זאת לקשור לקמפיין, אז אחדד את השאלה. נניח יש לך אפשרות לזרוק קובייה ואם יפול לך 6 יעלו את הנבחרת שלנו שלב עם התלהבות 10, אך אם יפול לך כל מספר אחר, הנבחרת תסיים במקום האחרון ותרד בדירוג לרמה של פקיסטאן ושות' ומצד שני תהיה לך אפשרות לא לזרוק את הקובייה ולמקם את הנבחרת במקום השלישי, במה תבחר?

עכשיו לעצם ההגרלה. זה לא מקרי, שקיבלנו את הטובות בהתחלה. ככה בנויות ההגרלות בבאזר. נבחרות בדירוג 1-4 פוגשות ב-4 המחזורים הראשונים נבחרות מהדירוג 5-8, ובשלושת המחזורים האחרונים מתמודדות ביניהן. מכוון שירדנו לדירוג 5, קודם נקבל את החזקות. לדעתי זה טוב משתי סיבות: 1) הכושר של כולם נמוך ולכן הפערים מצטמצמים. 2) יש אפשרות לצבור התלהבות ב-3 המחזורים האחרונים נגד קבוצות יותר חלשות לקראת השלב השני, בתקווה שיהיה רלוונטי. כלומר את הדילמה הכי גדולה של מאמני הנבחרת בקמפיינים האחרונים לא נפגוש העונה.

Message deleted
From: ig

This Post:
11
224199.107 in reply to 224199.91
Date: 8/23/2012 4:37:52 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
כל מילה בסלע. התגובות של פיני מזכירות לי את התשקורת הזרה הפרו-פלסטינית (בעצם למה רק זרה?). עיוות מוחלט של עובדות והאשמה גורפת של ישראל בכל הצרות של העולם, כולל ההתחממות הגלובאלית, שאני לא יודע אם המניע הוא באמת החוסר ידיעה הבסיסית או שמה אויבינו שילמו לו בשביל לערער את נפשינו ושלוותינו. כך או כך, פשוט הפסקתי להתייחס לתגובותיו. לא אצביע פיני, גם אם שאר המתמודדים יהיו בוטים. נקודה. יש גבול כמה אפשר לזלזל באנשים פה.

Last edited by ig at 8/23/2012 4:54:38 PM

This Post:
00
224199.108 in reply to 224199.104
Date: 8/23/2012 4:40:11 PM
Overall Posts Rated:
274274
אז תגיד, גלעד. למה פיני לא מגיב לשאלות שלי?

גם לא היה ברור לי משהו שהוא אמר ושאלתי את זה קודם
גם ביקשתי שיגדיר הצלחה
גם הגשתי הסבר שגודל הקהילה לא אמור באופן ישיר על האיכות של הנבחרת - לא זכיתי להתייחסות
וגם יש לי עוד שאלה אחת. למה "ההצלחה" הזאת של פיני נחשבת לו כגדולה יותר משל ברוך למשל שנמצא בליגת העל?

בשביל לשים דברים בפרספקטיבה. אני חושב שמישהו כבר אמר את זה בכנות כשהוא שיחק בליגה של פיני בעונה שעברה. פיני נכנס לפלייאוף בליגה 2.2 שהיית קלה משמעותית משאר הליגות.
מאזן של 9-13 שלילי עם יחס סלים אומלל זה רחוק מלהרשים.
בליגה 2.1 לצורך העיניין בשום בית לא היה נכנס לפלייאוף וגם בליגה שלו בבית השני ככל הניראה היה מסיים חמישי ומטה.

אז כן, אני אגיד לפיני כל הכבוד, ניראה שלא בהרבה זמן הוא התקדם יפה במשחק, לא בצורה מטאורית ולא בצורה רעה, בצורה סבירה.

באנים באמת לא קשורים לקמפיין בחירות - חוסר היכולת לתקשר באופן ישיר בפורמים כן עשוי להשפיע אין מה לעשות. כמו שאמרתי כבר, ואני מגובה לחלוטין פה בכל החלטת ג'יאם אחר - אין תגובות בשם פיני בשום נושא אחר חוץ מהנושא הזה שבאופן חריג החלטנו לאשר את האפשרות הזאת. ההרחקה מהפורמים היא הרחקה בגוף ראשון שני ושלישי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: baruch2

This Post:
00
224199.109 in reply to 224199.98
Date: 8/23/2012 4:41:54 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
כמו שכתבתי בנאום שלי, יש לי נסיון כמנהל נבחרת גאנה הבוגרת עונות 17-18, כאשר הולכתי אותה לראשונה לסיבוב השני באליפות אפריקה.
וכאמור בבקדנציה האחרונה שימשתי כסקאוט יריבות של ניסן ואף ייעצתי לו לגבי טקטיקות במשחק, חלקם ניסן קיבל וחלקם לא.
בעונה 16-17 ניסיתי להיבחר כמאמן הצעירה והפסדתי בבחירות ליהודה מאמן הסיאטל סופרסוניקס.

זה למעשה הרזומה כמו שאומרים

אני חושב שאני מאמן שחושב מאוד לטווח ארוך, הקשר עם מאמן הצעירה מור יהיה חשוב מאוד בעיקר לגבי שחקנים שיכולים להגיע לבוגרת בשלב מאוחר יותר.

במידה ואבחר אני אביא לנבחרת לדעתי יותר מעוף ומיקסום השחקנים, בהחלט יכול להיות שיהיו זעזועים בקאדר הנבחרת, אבל זאת אני אחליט כמובן אחרי שאראה את הסקילים של כל שחקן ושחקן.

ושוב רבותי...מעל במה זו אני קורא לכם שוב הצביעו למי שאתם חושבים ינהיג הכי טוב את הנבחרת, כי במידה ולא תצביעו בכלל יכול להיווצר מצב שמישהו שלא רציתם מלכתחילה יבחר... אז קדימה לעבודה.

Advertisement