Καλημέρα σε όλους. Κατόπιν αιτήσεως του Μπάμπη παραθέτω τα προγνωστικά μου.
byrwniakos XANIA NUGGETS Εύκολη πρόβλεψη από τη στιγμή που ο Βυρωνιακός του Μπάμπη έχει πολύ καλές καταστάσεις σε σχέση με τους Κρητικούς που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνουν την υπέρβαση. Διπλό και με διαφορά
bilaris Alliens Ντέρμπυ στην έδρα των εξωγήινων. Αν και οι ψηλοί των γηπεδούχων είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, νομίζω πως το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο Duister του Βασίλη που θα κάνει τη διαφορά. Δύσκολο αλλά διπλό .
Skinheads bc aris 7 hills Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν ντέρμπυ. Η έδρα του Λάσκαρη είναι μεν δυνατή, αλλά τους έχει σκάσει τους παίκτες του από το κύπελλο και επιπρόσθετα ο Αρκο είναι τούμπανο και θα κάνει πάλι πάρτυ. Άνετο διπλό
DK ALLSTARS White Wolves Έδρα και καταστάσεις θα δώσουν εύκολη νίκη στον Βασίλη. Άντε και ένας άσσος για τους μπλε.
POM.... green devils!!! Καλή η έδρα δεν λέω, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Οι πράσινοι του Γιώργου με ένα καταρτισμένο παίκτη δεν νομίζω πως έχουν πολλές πιθανότητες για την νίκη. Διπλό για τον Μπάμπη
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ A.O. Vraxassiou Ο ΑΟ δυστυχώς δεν χτυπάει τα παιχνίδια του συνεπώς εύκολο διπλό χωρίς πολλά σχόλια.
Tripleta b.c. N.Kosmos Εύκολο παιχνίδι νομίζω λόγω έδρας και καταστάσεων. Άσσος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ B.C Kallithea Εύκολο παιχνίδι και για τον Κωνσταντίνο που θα το πάρει το ματσάκι δίοντας πολύ χρόνο συμμετοχής και στους αναπληρωματικούς. Άσσος