o skarlito με τις μεταγραφες και τους παικτες που ειχε βγαλει κατα καιρους προς πωληση μου εδειξε οτι ειναι γνωστης!!
Αργησα λιγο να απαντησω και για το χτεσινο σου μηνυμα. Λοιπον να ξεκινησω απο την αρχη. Εκανα το μεγαλυτερο μου λαθος πιστευοντας οτι με μεγαλα συμβολαια (στη βασικη 5αδα) θα χτυπουσα ανοδο. Δεν ειναι ομως ετσι γτ χωρις παγκο ουτε σωστες προπονησεις βγαζεις ουτε ανοδο χτυπας. Και αυτο μου το εδειξαν οι mpampouinoi φετος. Στην αρχη της χρονιας η πενταδα μου ηταν φωτια, ελα ομως που ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και ετσι εχασα για 3 βδομαδες (αν και οι εκτιμησεις ελεγαν για 2... ατιμο buzzer) τον μεγαλο Τουρκο Αll Star μου. Ετσι για περιπου 6-8 παιχνιδια (ηταν και το κυπελλο) δεν μου εβγαινε τιποτα. Τοτε πηρα την μεγαλη αποφαση να γυρισω στα παλια και σωστα. Διωξαμε τα μεγαλα συμβολαια και πηραμε παικτες ελαχιστα κατωτερους αλλα με μισα συμβολαια (οπως σας ειπα και πριν του χρονου οι 3 καλυτεροι μου παικτες παρουσιαζουν αυξηση 14χιλ στους μισθους τους) και παικτες ρολιστες για τις υπολοιπες ωστε να μαζευουμε και κανα φραγκο γτ τα εσοδα μας λογω πορειας ειχαν παρει τη κατηφορα. Αποτελεσμα να κανουμε καποιες νικες που μας εδωσαν το αβανταζ εδρας στα πλει αουτ. Μετα αυτο ηταν. Η ομαδα επεστρεψε στον σωστο δρομο και το μονο που φοβηθηκα ηταν το 1ο ματς. Αφου το πηρα η σωτηρια ειχε επιτευχθει. Τωρα προσμενουμε σε ενα καλο ντραφτ ωστε να ισορροπησουμε την χασουρα του χρονου. Οσο για την υπομονετικη που επαιξα, ολα ειναι απλουστερα οταν εχεις παικτες με καλες πασες ειδικα στις θεσεις 1-3. ;-)