Inkább kéne egy kérdések topic mint hattrickba!
Más: Francia szövkap nem ment bele a pic-pic-be mondván ők nyerni akarnak. Természetesen mi is de ez nagyon nehéz lesz. Jelenleg tsünk 3as, és mivel (véleményem szerint) a franciák eddig nem motsoltak és nem is picceltek az ő tsük 5. Így szvsz nem normalozhatunk azzal semmire se mennénk... Motsolni pláne nem marad a pic. A taktikán még gondolkozom de a 2-3 zónát jónak látam támadás nagyobb kérdés. A kerettel bajban vagyok. Gráf lesérült, és tekintve, hogy eddig is lyukasak voltunk pg poszton, ha nem épül fel mégjobban azok leszünk. ÍEzzel kapcsolatban szeretném kérdezni, van e már valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, mi történik akkor ha 1 játékos nem a megfelelő posztján játszik?
Más: Keretben elképzelhető, hogy változások lesznek ezért kérem továbbra is bátran küldjétek nekem a leveleket játékosokkal kapcsolatban!
Más: Immár a népszerűségem csak 60%. ez számomra kicsit érthetetlen tekintve a válogatott nem szerepel rosszul. Szóval, aki "ellenem" szavazott (nem a választáson hanem a válogatott oldalon) azt megkérném indokolja is itt a fórumban (ha fel meri vállalni), hiszen akkor tudok változtatni azokon a dolgokon amik nem tetszenek nektek ha mondjátok!