BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Srpski BB u ozbiljnoj krizi

Srpski BB u ozbiljnoj krizi

Set priority
Show messages by
This Post:
44
325621.1
Date: 11/21/2024 1:28:16 PM
Gavrilo Princip NS
III.6
Overall Posts Rated:
5252
Šta se dešava sa Srpskom BB zajednicom?
Zar je moguće da je toliko opala zainteresovanost domaćih menadžera za našu reprezentaciju?
Ako pogledamo broj ljudi koji je glasao unazad 5 sezona na izborima za selektore dolazimo do nimalo ohrabrujućih činjenica i brojeva.

sezona 62 - glasalo 82 menadžera
sezona 63 - glasalo 79
sezona 64 - glasalo 72
sezona 65 - glasalo 20
sezona 66 - glasalo 20

Ako se ovaj trend nastavi ne da neće imati ko da nam vodi repku već za potencijalne selektore neće imati ko da glasa.
Mislim da je krivica svih nas, jako se slabo piše po forumu, nema volje i želje kod većine da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, bude tu i sujete...eto nije izabran onaj kojeg sam ja želeo...svi znaju bolje od selektora ali kad treba da podnesu kandidaturu i odvoji malo svog vremena za Srbiju kao što odvajaju za svoje timove... e onda ih nigde nema...a da ne spominjem broj omladinaca koji se trenira kojih je sve manje i manje a od selektora očekujete iste ili bolje rezultate.
Što bi naš blagousnuli patrijah Pavle rekao, "Budimo ljudi iako smo Srbi"!

Слога биће пораз врагу
This Post:
22
325621.2 in reply to 325621.1
Date: 11/21/2024 6:13:32 PM
KK Slavkovica
III.6
Overall Posts Rated:
4141
Ja iskreno ne kapiram ljude koji mogu celu sezonu da odigraju bez da i sakim prozbore i jednu rec??? Kako druze, zbog cega si tu, da postavis postavu?

Jedino sto mi moze opravdati ovakvu neaktivnost na nasim forumima jeste to da 90% menadzera igra ovo preko telefona.
Kao noobara razgovarao sam sa par ljudi i svako mi je izlazio u susret kada sam nesto pitao, ali evo od kad sam ja ovde nisam video nikakvu inicijativu ni od koga ni za sta, ali bukvalno.

Tako da jebem li ga, ako se nastavi ovako igracemo BB na mute. Nije da imamo neke alternative, a aktivnost u debelom minusu.