BuzzerBeater Forums

Eesti - III.5 > BC Võsuvit: 8 aastat III liigas – nüüd on aeg II liigaks!

BC Võsuvit: 8 aastat III liigas – nüüd on aeg II liigaks!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
325731.1
Date: 12/22/2024 4:21:52 PM
BC Võsuvit
III.5
Overall Posts Rated:
55
Second Team:
BC Võsuvit II
Tervitused, BuzzerBeateri kogukond! Mina olen Glendahle, BC Võsuviti mänedžer, ning mul on au tuua teieni kokkuvõte meie erakordsest hooajast. Üheksa kuud täis võitlusi, võite ja vaimustavaid hetki on jõudnud võimsa finišini!

Teekond põhihooajal
Põhihooajal läbisime oma konverentsi (Great 8) peaaegu täiuslikult: 21 võitu, 1 kaotus. Samal ajal võidutses ka Kopli Kotkad samade numbritega. Meie punktide vahe jäi koguni +988, mis kinnitab tõhusat kaitsemängu ja resultatiivset rünnakut. Big 8-s paistis silma bc Agressor (19-3, PD +960), kelle vastu meil tekkis hiljem võimalus võidelda finaalis.

Play-off’ide pinge
Esimene ring: KK TalStar (14-8) langes meie ees kindlalt. Olime varasemalt nende rünnakut näinud, ent nüüd mängisime endi trumpidega – tugeva kaitse ja meeskonnatööga.
Konverentsi finaal: Kohtusime Kopli Kotkastega, kes olid terve hooaja meiega samal pulgal. Kriitilises lahingus osutusime siiski paremaks, teenides finaalipääsu.

Finaalseeria bc Agressori vastu
Finaalseeriasse sisenesime erilise enesekindlusega. Avamäng kodus lõppes meie kasuks, teine bc Agressori väljakul neile. Kõik taandus otsustavale kolmandale matšile, mida taas võõrustasime: 2-1 seeriavõit ja tõus II liigasse! Koduväljakueelis oli määrav, sest mõlemad kordadel suutsime publiku toel võidutseda.

8 hooaega kolmandas liigas
Oleme III liigas veetnud 8 pikka hooaega, õppides nii võitudest kui ka kaotustest. Just see kogemus aitas meil nüüdseks saavutada taseme, mil julgeme astuda sammu edasi. Iga pettumust valmistav play-off või napp kaotus on viinud meid aina lähemale täiuslikumale mängule.

Soovin südamest tänada kaas-mänedžere, sest ilma tugeva konkurentsi ja spordivaimuta poleks meie meeskond kunagi nii kaugele jõudnud. Kõik hooajad, kus te olete olnud tasemel vastased, on toonud meile palju õppetunde ja emotsioone.

Nüüd ootab meid II liiga, kus tase on veelgi kõrgem. Kindlasti vajame täiendusi ja nutikat taktikat, et sealgi jalad alla saada. Samuti loodan, et meil kõigil õnnestub veidi värskendada ridu värske draft’iga, kust võib tulla uusi talente.

Glendahle,
BC Võsuvit mänedžer