Herkese Merhabalar,
Milli Takımda 6. sezonumuzu tamamlamış bulunmaktayız, efsane hocamız ve son lig şampiyonumuz Golden Ants ten sonra en uzun süre görev alan hoca olmayı başardık böylece. Ülke tarihimizde 4 sezondan fazla süre alan ikinci hoca oldum. Tüm bu süreci destekleyen hocalarıma ve ekipteki Bora ile Benoni hocama ayrıca teşekkürler.
Göreve ilk talip olduğum zaman söylediğim gibi açık ve doğru iletişim ile görevimizi en doğru şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Maçlar ve taktiklerle ilgili farklı görüşler her zaman olacaktır ama bu süreç boyunca kafalarda soru işareti oluşturacak bir durumla ülkemizi karşılaştırmamak en büyük başarımız olmuştur. Daha önce Milli takımlarda yaşanan oyuncu seçimlerinde hatalar ve boş kadro ile maça çıkma gibi kötü anılarımız hafızalarımızda.
Yeni sezonlara adaylıkla ilgili mevcut yönetim kadromuz ile devam ediyoruz, 6 sezon sonunda artık çok rahat iletişim kurarak net kararlar alabiliyoruz.
Değişen oyun motoru sonrası yeni düzene uygun bir kadro yaratarak devam etmek istiyoruz, önceli sezonlarda yapılan kötü uygulamalar ve alınan cezalarında etkisiyle kayıp yaş grupları nedeniyle 3-4 sezon daha zorluk çekeceğiz ama ilerleyen dönemler için özellikle 24-26 yaş grubundan güzel oyuncularımız geliyor. Emekli olan oyuncuların yerlerine aynı seviyede oyuncular çıkartarak Milli Takım başarısını stabil hale getirmek en nihai amaç olması gerektiğini düşünüyorum.
Bunun için çalışan tüm hocalarımız çok değerli ve desteklenmesi gerekiyor. Üst liglerde mücadele edip bu seviyelere oyuncu yetiştirmek mümkün değil bunu aklımızda tutmamız gerekiyor, ciddi özveri gerektiriyor.
Milli Takım tarihimizde 19. Sezonda bir kupa sahibi olduk bunun dışında 39. Sezon yarı final bulunuyor. Teselli kupalarında bizim dönemimizde aldığımız 62. Sezon yarı finali var, öncesinde de benzer başarılar elde ettik. Profile bir kupa daha eklemek istiyorsak uzun ve sabırlı bir çalışma şart.
Sonuç olarak özetlemek gerekirse 6 sezondur yaptığımız düzenli çalışmaya devam ederek gelecek sezonlara istiktarlı ve sağlıklı kadrolarla devam ederek oyunda Türkiye Milli Takımı'yla karşılaşacak tüm rakipleri kaygılandırmaya devam etmek istiyoruz. Bu nedenle tekrar göreve talibiz.
Seçim sürecinde yer alan tüm hocalarımıza başarılar diler, güzel bir seçim süreci dilerim.