Herkese selamlar, Şimdiden tüm basketbolseverlerin ve herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Forumda çok aktif olmasamda, Ülke milli takımı maçlarını mümkün mertebe bakmaya çalışırım.
Yeni bir seçim var, tüm adaylara başarılar ancak maalesef seçim konuşması başlığında bir yazı bulunmamakta. Henüz geç kalınmış değil, görüldüğü kadarıyla 4aday var.. Lütfen her aday kısa bir tanıtım ile, planları hakkında biraz bizleri bilgilendirirse bizlerde seçim esnasında bunları dikkate almaya çalışırız.
Küçük bir özeleştiri; bu tüm takım sahiplerine.. Takım oldukça yaşlı ve gelecek adayın iş zor gibi, bunda herkesin payı var gibi… Bende kendi çapımda ekonomi/salon yoluna koyduktan sonra oyuncu yetiştirmek istiyorum. Salon tamam, biraz ekonomik özgürlük sonrası oyuncu yetiştireceğim. Milli takım için daha fedakar olunmalı, Bir takım bunu çok iyi başarmış, ayrıca tebrikler..
Mevcut hocamıza birde soru, 6sezon maçlarına kabaca baktım, özellikle hazırlık maçları dikkat çekiyor. 6sezondada nerdeyse tüm hazırlık maçları zayıf rakiplerle yapılmış. 50.sıra sonrası takımlar ile maçlar oldukça fazla var. Tekrar seçildiğiniz takdirde bu tarzınız devam edecekmi? (Takım zayıf rakiplerle oynayınca, daha iyi bir hazırlık maçımı geçirmiş oluyoruz)
Şimdiden tüm adaylara başarılar, İyi ve huzurlu seneler..