BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
325799.2 in reply to 325799.1
Date: 12/28/2024 7:51:40 AM
Monte Cristo Kontu
III.4
Overall Posts Rated:
1616
Herkese selamlar, Şimdiden tüm basketbolseverlerin ve herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Forumda çok aktif olmasamda, Ülke milli takımı maçlarını mümkün mertebe bakmaya çalışırım.

Yeni bir seçim var, tüm adaylara başarılar ancak maalesef seçim konuşması başlığında bir yazı bulunmamakta. Henüz geç kalınmış değil, görüldüğü kadarıyla 4aday var.. Lütfen her aday kısa bir tanıtım ile, planları hakkında biraz bizleri bilgilendirirse bizlerde seçim esnasında bunları dikkate almaya çalışırız.

Küçük bir özeleştiri; bu tüm takım sahiplerine.. Takım oldukça yaşlı ve gelecek adayın iş zor gibi, bunda herkesin payı var gibi… Bende kendi çapımda ekonomi/salon yoluna koyduktan sonra oyuncu yetiştirmek istiyorum. Salon tamam, biraz ekonomik özgürlük sonrası oyuncu yetiştireceğim. Milli takım için daha fedakar olunmalı, Bir takım bunu çok iyi başarmış, ayrıca tebrikler..

Mevcut hocamıza birde soru, 6sezon maçlarına kabaca baktım, özellikle hazırlık maçları dikkat çekiyor. 6sezondada nerdeyse tüm hazırlık maçları zayıf rakiplerle yapılmış. 50.sıra sonrası takımlar ile maçlar oldukça fazla var. Tekrar seçildiğiniz takdirde bu tarzınız devam edecekmi? (Takım zayıf rakiplerle oynayınca, daha iyi bir hazırlık maçımı geçirmiş oluyoruz)

Şimdiden tüm adaylara başarılar, İyi ve huzurlu seneler..

This Post:
11
325799.3 in reply to 325799.2
Date: 12/28/2024 8:15:48 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
196196
Selamlar, ben de herkesin yeni yılını kutlarım. Ben şu anki koça karşı olmadığım için açıklama yapayım baskıya alayım derdinde değilim açıkçası. 2 gün boyunca da hastanedeydim, yeni vakit bulabildim.

Özeleştirinize katılıyorum ve bunun da seçilecek bir koçla değişeceğinin zor olduğunu düşünüyorum, oyunda oyuncu yetiştirmeyi teşvik edecek insanların sayısı artmalı ve bu tarz biri gelebilirse bu seçilecek kişi işte o zaman anlamlı bir seçim olacaktır.

Umuyorum kısa zaman içerisinde ilgili konuya yazımı yazacağım. Güzel bir seçim diliyorum, kazananın Türkiye olması dileğiyle. İyi seneler.

This Post:
11
325799.4 in reply to 325799.2
Date: 12/28/2024 9:00:15 AM
6ix9ine BC
III.1
Overall Posts Rated:
44
Herkese selamlar, öncelikle çok güzel düşünmüşsün hocam herkesin kendisini anlatması planlarından bahsetmesi gerekli çünkü çok fazla aktif oyuncusu, kullanıcısı olan bir ülkeyiz fakat erişilebilecek başarıdan uzağız ben de bu yüzden elimi taşın altına koyup önceki hesabımla beraber oyundaki 13.yılıma girdiğimi de düşünürsek tecrübe ve özveri ile destek olmaya çalışacağım aslında yapılması gereken şeylerin çok komplike olduğunu düşünmüyorum aday oyuncuların formlarını klüp sahipleri ile beraber iletişimde kalmanın en önemli faktör olduğunu düşünmekteyim yani asıl vaadim iletişim olacak. Tekrardan tüm aday hocalarıma bol şans diliyorum, Milli Takımımız için en iyisi olsun.

This Post:
11
325799.7 in reply to 325799.5
Date: 12/29/2024 1:56:08 AM
Monte Cristo Kontu
III.4
Overall Posts Rated:
1616
Cevap yazan tüm adaylara teşekkür ederim.

Ges hocam, çok detaylı bir yazı olmuş... Ayrıca seçilirseniz planlarınızdanda uzun uzun bahsetmişsiniz, vakit ayırıp güzel bilgiler vermişsiniz.. Net bir yazı olmuş diyebiliriz.

Eren Kaymak hocam, İletişim gerçekten çok önemli. Herşeyin ilk adımı bununla başlıyor, Doğru yerdesiniz..

Obradoviç Hocam, detaylı yazını bekliyor olacağız. (En azından kendi adıma)

Seçimde herkese başarılar..

This Post:
00
325799.9 in reply to 325799.2
Date: 12/29/2024 4:40:58 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
263263
Herkese Merhabalar,

Bugün hem sezon özeti hem de bildiriyi yayınlayacağım. Ama öncesinde cevap vermek istedim,
Üst sıralardan maçlarımızda oldu fakat belirttiğin istatistik doğru, öncelikle zaten en üst sıradaki takımların maçları devam ettiği için hazırlık maçı yapamıyoruz. Sonrasında da Milli Takım hazırlık maçı teklifi süresi kısıtlı bir zaman diliminde oluyor, o bölgede kim müsaitse ve isterse onunla yapıyorsunuz. Genellikle belli takım hocaları kendi arasında sürekli yapıyor hatta dikkat ederseniz.
Dünya sıralamasında 2. sırada olan İspanya ile bir maç yapmıştık mesala, onun planı 2 hafta öncesinden yapılmıştı, oyun dinamiğiyle ilgili bir şey denemekti amaç hatta.

This Post:
00
325799.11 in reply to 325799.10
Date: 12/29/2024 5:51:10 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
263263
Tekrar Merhaba,

Seçim başlığına yazmak gerekiyor öncesinde, oraya yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum.
Destek olan tüm hocalarıma şimdiden teşekkür ediyorum, herhangi bir sorunuz için her zaman ulaşabilirsiniz.

Herkese Merhabalar,

Milli Takımda 6. sezonumuzu tamamlamış bulunmaktayız, efsane hocamız ve son lig şampiyonumuz Golden Ants ten sonra en uzun süre görev alan hoca olmayı başardık böylece. Ülke tarihimizde 4 sezondan fazla süre alan ikinci hoca oldum. Tüm bu süreci destekleyen hocalarıma ve ekipteki Bora ile Benoni hocama ayrıca teşekkürler.

Göreve ilk talip olduğum zaman söylediğim gibi açık ve doğru iletişim ile görevimizi en doğru şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Maçlar ve taktiklerle ilgili farklı görüşler her zaman olacaktır ama bu süreç boyunca kafalarda soru işareti oluşturacak bir durumla ülkemizi karşılaştırmamak en büyük başarımız olmuştur. Daha önce Milli takımlarda yaşanan oyuncu seçimlerinde hatalar ve boş kadro ile maça çıkma gibi kötü anılarımız hafızalarımızda.

Yeni sezonlara adaylıkla ilgili mevcut yönetim kadromuz ile devam ediyoruz, 6 sezon sonunda artık çok rahat iletişim kurarak net kararlar alabiliyoruz.

Değişen oyun motoru sonrası yeni düzene uygun bir kadro yaratarak devam etmek istiyoruz, önceli sezonlarda yapılan kötü uygulamalar ve alınan cezalarında etkisiyle kayıp yaş grupları nedeniyle 3-4 sezon daha zorluk çekeceğiz ama ilerleyen dönemler için özellikle 24-26 yaş grubundan güzel oyuncularımız geliyor. Emekli olan oyuncuların yerlerine aynı seviyede oyuncular çıkartarak Milli Takım başarısını stabil hale getirmek en nihai amaç olması gerektiğini düşünüyorum.
Bunun için çalışan tüm hocalarımız çok değerli ve desteklenmesi gerekiyor. Üst liglerde mücadele edip bu seviyelere oyuncu yetiştirmek mümkün değil bunu aklımızda tutmamız gerekiyor, ciddi özveri gerektiriyor.
Milli Takım tarihimizde 19. Sezonda bir kupa sahibi olduk bunun dışında 39. Sezon yarı final bulunuyor. Teselli kupalarında bizim dönemimizde aldığımız 62. Sezon yarı finali var, öncesinde de benzer başarılar elde ettik. Profile bir kupa daha eklemek istiyorsak uzun ve sabırlı bir çalışma şart.

Sonuç olarak özetlemek gerekirse 6 sezondur yaptığımız düzenli çalışmaya devam ederek gelecek sezonlara istiktarlı ve sağlıklı kadrolarla devam ederek oyunda Türkiye Milli Takımı'yla karşılaşacak tüm rakipleri kaygılandırmaya devam etmek istiyoruz. Bu nedenle tekrar göreve talibiz.
Seçim sürecinde yer alan tüm hocalarımıza başarılar diler, güzel bir seçim süreci dilerim.