BuzzerBeater Forums

BB România > NT s67

NT s67

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
11
326505.1
Date: 2/19/2025 12:36:02 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
463463
Second Team:
The D-fenders
sfarsit de campanie.

incep cu ce s-a gresit.
consideram ca se putea face o surpriza in prima etapa contra spaniei. am jucat CT, zicand ca pana acum am fost prea conservator. nu doar ca am pierdut, dar in premiera constat ca a disparut efectul de elastic al entuziasmului catre 5 la nivel nt. practic doar dupa doua meciuri de TIE am revenit la enth 5.

am navigat cum am putut campania dar la final am pierdut meciuri la 15 3 si 5p din cauza entuziasmului mult prea mic.

continui cu ce nu s-a putut controla
am vrut sa duc pana la capat ce s-a crescut. pe langa scaderile masive si ecartul de calitate intre cei care au facut 35 de ani si cei care au 30 sau 32....problema cea mai mare, anticipata de altfel, a fost data de formele jucatorilor. nefiind concentrati la echipe de club romanesti, multi au fost fataiti pe TL cu nenumarate mesaje si cereri de bagat si scos steag, ceea ce a dus la o problema reala si constanta in randul echipelor medii, respectiv ed a avea forme cu noroc de skill 8.

ce a fost ok....not much lotul de final de sezon a continut 5 bosorogi de 35 5 de 34. la anul se curata farfuria.

exista cativa jucatori care daca aveau stamina macar dusa la max mai prindeau un lot cand NT era buna, acum doar vom convietui in compromisuri pana se incapataneaza urmatorul user sa petreaca 3 ani sa creasca o mana de jucatori.

micronatiunile vin din urma cu un elan formidabil. n-o sa ajungem acolo, dar tb sa fim pregatiti sa ne luam challangeuri de la oricine.

pana la final de sezon vom juca amicaluri saptamanal si vom prioritiza jucatorii la useri romani pentru a amortiza din eforturile financiare facute pentru a creste si sustine calitatea cu care ne-am obisnuit.

nu in ultimul rand, va recomand sa va concentrati eforturile in draft si in nationala de tineret, fiindca de acolo vin talentele, nu de pe tl, juc cu skills la 24 de ani pe care altii le au la 22, urmate de plafonare antrenament la 26. indiferent cat de pesimist sunt, nu se va ajunge acolo.

urmatorul mesaj va fi la inceputul turneului de consolare, urmat de o serie de mesaje pentru urmatorul selectioner, un hand-over lasat pe forum, ca nationala sa nu aiba de suferit doar de pe urma schimbarii de jucatori.

sanatate si numai bine.