Привет!
Първо искам да благодаря на всички гласували за мен на изборите! Надявам се да успея да оправдая доверието ви.
Второ - поздравявам и
@ogrizko за смелостта да се кандидатира, речите из форума и конкуренцията, която оказа. Може би следващият път ще спечели, кой знае...
И започваме по същество.Прегледах основните 20-21 годишни, които ще са в състава за този сезон - не е розово положението, няма да ви лъжа
Не знам дали играчите са тренирани по план от У21 треньорите или по лично усмотрение, но нямаме кой знае какви "звезди". Съответно с оглед на тежката програма, не можем да имаме високи очаквания или изобщо някакви очаквания за излизане от групите
Звучи доста демотивиращо още от началото, знам, но аз съм реалист.
В момента положението е такова и ще се борим с това, с което разполагаме.
Затова, надявам се до другата седмица, вече да имаме събрани хора, които ще се включат в каузата и ще вземат няколко 18 годишни трейнита с по-нисък потенциал или пък с по-висок, които няма да стават за мъжете, и да вдигнем значително нивото на У21.
Ще изпратя и тренировъчни планове за играчите, които ще бъдат тренирани, за да може да е по-лесно за всички и за мен най-вече да следя развитието им.
Така след 4 сезона ще имаме доста стойностен отбор, с който ще можем да се борим за нещо по-голямо. В помощ ще бъдат и играчите, които се тренират по програма на
@minkoff за батковците, така че ще можем да се опълчим на по-сериозна държава напред в ранглистата.
Главните цели за този и следващия сезон ще бъдат:
- да успея да привлеча колкото се може повече мениджъри да тренират за младежите;
- да подобрим комуникацията помежду ни;
- да се издигнем колкото се може по-напред в ранглистата;Вярвам, че заедно ще успеем! (Това прозвуча доста политически
)
И една задачка-закачка да ви дам, за да не скучаете: Който има идея за банер, може да сподели/направи и ако допадне на всички, ще го сложим. В краен случай и аз ще направя някакъв, ако не сполучи идеята с ваши предложения, но не се смятам за експерт по креативно мислене и дизайн
Това беше всичко от мен за тази вечер
Ако нещо съм пропуснал или вие искате да питате нещо, темата е отворена за всички
Поздрави,
nikito