MecsekBasket (160958)
share
Manager: Belus
Country: Magyarország
League: III.10
Rival: Hevizgyork
World Rank: 8471
Country Rank: 151
BBM Tier: 8
Last Online: 9/11/2024

Second Team:
Uni Pécs
Country: Utopia
League: IV.76
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
BAJ-NOK-CSA-PAT
Posted on 3/2/2024

A MecsekBasket friss bajnoki címének ünneplésének pillanatában szeretnénk kifejezni hálánkat mindazok felé, akik hozzájárultak sikerünk eléréséhez.

Elsőként szeretnénk köszönetet mondani a lelkes nézőinknek, akik kitartóan buzdítottak minket a nehéz időkben és ünnepeltek velünk a sikerek alkalmával. Mindannyiuk nélkül ez a győzelem nem lenne lehetséges.

Nem feledkezünk meg támogatóinkról sem, akik nélkül nem lenne lehetőségünk a sikeres szereplésre, köszönjük, hogy mellettünk álltak és támogattak bennünket minden lépésünkben.

Következőként hálásan köszönjük játékosainknak az elszánt munkát és áldozatot, amelyekkel a pályán képviselték klubunkat.

Végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk a fantasztikus stábban dolgozó kollégáinknak, akik kiemelkedő szakmai tudásukkal és elkötelezettségükkel segítették a csapatot az út során.

Hálásak vagyunk a támogatásért és bizalomért, és továbbra is büszkén képviseljük klubunkat a jövő kihívásai során.

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement